Vi lukker øjne for det vi ikke vil se eller høre....

De sociale mediers konsekvenser….

Nøj hvor har jeg overvejet dette indlæg i mange uger, men jeg er kommet frem til at skrive dette, mest for min egen skyld men også for at sætte fokus på noget så voldsomt, som det jeg og min familie er udsat for.

Inden jeg starter, så lad være med at spild jeres tid på at oprette en fake mail for at svine mig til i kommentarfeltet for jeg godkender dem ikke. Jeg gjorde dig lige en tjeneste 🙂

 

Jeg er nok det man kalder for en kvinde der gennem livet har taget rigtigt mange dårlige beslutninger og er blevet tiltrukket af de lidt forkerte mennesker, men jeg har også selv kæmpet mig ud af det, og kommet videre.

i 2010 møder jeg en mand som jeg mener er manden i mit liv, men i virkeligheden er han min væreste fjende… i 5 år, står jeg op til tæsk og jeg går i seng med tæsk, de blå mærker bliver et varemærke da de altid er der. jeg lever i angst hver eneste dag for at dette kommer til at koste mig livet. Min familie er bange og jeg lader dem leve i 5 år i angst fordi jeg ikke forlader ham. Jeg udsætter dem jeg elsker for det værste nogensinde. Men jeg ved ikke bedre, jeg er jo sikker på det er sådan kærlighed er, jeg er overbevist om at jeg fortjener disse blå mærker. Men som årene går er det ikke længere kun blå mærker, men sår og rifter… Jeg lever på dette tidspunkt et liv som er umenneskeligt, og det eneste fokus for mig i denne periode er faktisk kun at overleve. Jeg tilsidesætter alle omkring mig, også dem som virkelig er der for mig, men mit overskud er kun hos denne mand som jeg skal sørge for. Det er måske ingen undskyldning for min adfærd men dette er min eneste mulighed.

Der går næsten 5 år før jeg forlader ham, og først der begynder mit liv, men forholdet og mine handlinger har haft voldsomme konsekvenser, og jeg skal nu til at indse alle mine fejl. jeg begynder samtidig at udvilke angst, jeg sover ikke meget for jeg er på vagt 24 timer i døgnet. Men alligevel prøver jeg virkelig at undskylde og erkende mine fejl overfor alle omkring mig. Men jeg ved jo godt en undskyldning ikke reder et svigt, men jeg kan ikke gøre andet.

jeg bruger en del år på at finde frem til hvem jeg i virkeligheden er og hvem jeg skal være, og hvilke drømme jeg har.

Da jeg møder min nuværende kæreste, finder jeg faktisk først ud af hvad livet er , og hvad livet tilbyder mig.

MEN, inden jeg nåede frem til min drøm, måtte jeg lige helt ned på bunden og vende, jeg havde nemlig aldrig fået arbejdet med, hvad jeg i virkeligheden havde gennemgået, og jeg gik derfor helt ned med angst, og det var ved at koste mig livet.

Men jeg gik i behandling og jeg lærte at min angst ikke var angst, men blot en lille udfordring på min vej og lige om lidt er det over igen. jeg lærte at leve på en helt ny måde. jeg følte mig uovervindelig, og jeg følte jeg kunne klare hele verden. Men fordi jeg var angst fri ,var det ikke ensbetydende med at jeg var fejlfri.

LIVET HAR LÆRT MIG EN TING, og det er at jeg lærer gemmen hele livet og jeg lærer ikke hvis jeg ikke fejler. For når jeg fejler lærer jeg, og ved hvilke veje jeg ikke skal gå.

Men i 2016, besluttede jeg mig for at lave nogle live auktioner og sælge mine private ting, en ny måde at gøre tingene på, jeg vidste ikke hvad jeg gik ind til, men jeg tænkte det lærer jeg undervejs. Jeg valgte at ville give et beløb til kræftens bekæmpelsen.  Men her lærte jeg konsekvenserne af facebook og den modbydelige side den også har, når man går offenligt.

14 dage før jeg skulle sende nogle penge, var der lavet flere hadegrupper om mig, med over 1200 mennesker , jeg blev svinet til personligt hver eneste dag, jeg fik dødstrusler osv, og jeg fik aldrig en ærlig chance for at vise at jeg sendte pengene. jeg tog en beslutning om at jeg havde solgt mine egne ting og derfor ikke skyldte dem noget som helst. Jeg blev en smule stædig. Jeg løg om at jeg havde sendt pengene uden at have gjort det, fordi jeg var vildt bange for konsekvenserne, men til sidst blev jeg presset til at fortælle sandheden, og jeg måtte stå til ansvar for min dårlige og umoralske beslutning. Og er der noget jeg fortryder er det virkelig det. Kunne jeg trække tiden tilbage havde jeg aldrig handlet som jeg gjorde.

Efterfølgende vælger jeg at forfølge min drøm om at blive selvstændig, og åbne min egen butik og leve mit liv rigtigt, jeg ville fortsæt lave live auktioner og underholde på min bedste vis, fordi jeg elsker det. Men dette skulle også vise sig at blive endnu en fail. Jeg fik lige pludselig rigtigt travlt med over 6000 pakker i ugen og kun mig til at sende, pakke, handle og sælge, og jeg mistede overblikket og mange pakker blev forsinket og nogle kom aldrig frem. Jeg erstattede selv alle pengene til dem der aldrig modtog, men det hele selv meget uoverskueligt.

Oveni alt dette valgte jeg også at tage en gammel veninde tilbage i mit liv, og bruge rigtigt mange penge og tid på at hjælpe dem , da de stod i en dårlig situation, men denne kvinde elskede drama lidt mere end jeg, og ligepludselig var jeg blevet  vidne til en strid hun havde men en anden kvinde og ligepludselig blev jeg hendes offer, uden at villle være en del af striden, og det ente med hende kæreste sprang en bombe i min butik, og der gik det op for mig at jeg ikke kunne mere, jeg var skide bange og jeg turde ikke længere være i min drøm min butik alene. Og jeg var igen endt i en mængde af drama jeg slet ikke ønskede.

Men kan jeg få lov til at drive min forretning nu?

Der er noget jeg ikke forstår, jeg er DANMAKRS STØRESTE SVINDLER på hele facebook, men i det VIRKELIGE liv, altså udenfor facebook, da er jeg hverken dømt eller sigtet?

folk der hænger mig ud som svindler eller skriver om mig er folk som faktisk aldrig har handlet ved mig.. Er det mere troværdigt end vores retsystem?

hvordan kan man opbygge så stort et had til min person uden at kende mig?

Hvordan kan man dømme andre udfra hvad man læser?

Jeg forstår ærligt ikke hvordan man gemmen 2 år, kan hade et menneske så meget uden at have mødt mig, eller hvordan man gider bruge hele sit liv på at smadre mit?

For som i kan læse, så er jeg en figther, og jeg kan ikke slåes ud, og nej i kan ikke på nogenmåder ødelægge mig, og i kan ikke stoppe mig i at gøre det jeg gør, for jeg fortsætter uanset hvad i finder på at skrive om mig og min familie.

Men hvor ville jeg dog blive glad hvis alle som ikke kender mig dømmer mig, og lader mig drive min forretning på en ordenligvis, og jeg er sikker på at hvis jeg ikke skulle tage stilling til jeres onde ord omkring min person, så ville jeg begå mindre fejl.

Og der er vidst ingen tvivl om at det bunder i misundelse, for hvorfor skulle en der har begået en KÆMPE fejl dog vende det hele til en god forretning….

LIGE NU er jeg en dyremishandler på hele facebook, og alle folk dømmer mig uden at høre min side af sagen, og sandheden er faktisk at jeg ikke engang kan slå en flue ihjel og at jeg ville rede alle dyr i hele verden hvis jeg kunne. Nu fortæller jeg min side af heste sagen, selvom noget skriger i mit at HVAD FANDEN RAGER DET FREMMED MENNESKER HVAD JEG LAVEDE I 20013.

 

JEG KAN STARTE MED AT FORTÆLLE JEG ALDRIG HAR SULTET EN HEST TIL DØDE.

Det hele startede da jeg låne en hest ved en ung pige, da hun ikke havde tiden længere. Jeg henter hesten og får den hjem, og jeg finder hurtigt ud af , at hesten er syg. Hun spiser ikke og opfører jeg underligt. Jeg tilkalder en dyrlæge som tjekker hende og det viser sig at hun ikke har fået ordnet tænder i mange år, og har en del tandbylder og spidse tænder. så dette får vi styr på, og jeg må ikke ride hende et stykke tid så hun kan komme sig. Jeg informere selvfølgelig ejeren om dette. Men jeg får aldrig svar.

efter 3 uger kan vi ikke forstår hvorfor hun stadig ikke vil spise, og jeg tilkalder igen en dyrlæge, som siger at der skal yderligere undersøgelser til, og at jeg skal kontakte ejeren, da det ikke er en billig omgang, og hun skal godkende behandlingerne, da hun ejer hesten. jeg kontakter ejeren og med svar jeg er ude at rejse.

jeg snakker så med dyrlægen om hvad vi kan gøre, for hesten taber sig rigtigt meget, og vi prøver med mange forskellige behandlinger men uden held, og dyrlæge vuderer at det er noget i hende mave tarm, der er problemet, og jeg har ikke 20.000 til at få foretaget disse undersøgelser, så da jeg kan se, at hesten er så tynd og jeg ikke kan gøre mere, går jeg mod loven og får hesten aflivet i samråd med dyrlægen. jeg må ikke aflive en hest der ikke er min. Men jeg mener det er det bedste for hesten. også må jeg tage konsekvenserne. Men først 6 måneder efter hesten blev aflivet kontakter ejeren mig og er vred over det der er blevet gjort, og hun melder mig til politet men de fortæller at jeg har handlet på den rigtige måde og derfor er der ingen sag.

jeg beder jer om at lade hesten og min fortid hvile i fred.

 

 

Jeg beder jer alle sammen om at lade mig være i fred, og lade være med at dømme uden at kende.

jeg er faktisk et menneske med følser og ingen holder evigt til sådan et had, og uanset hadet så sælger jeg videre, fordi det er det jeg er skabt til.

 

Kæmpe kram Min lille nemo min kæreste og kristina.

6 kommentarer

  • Conny Hartung

    Kære K ❤️❤️❤️
    Hvor er du sej, at du fortæller din historie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • karina sørensen

    Elsker dig af hele mit ❤️❤️ ❤️❤️ Du er en Fighter !!! du er en ener , du er sååååååååå meget guld værd !!! Jeg ved & tror på du bliver noget kæmpe stort en dag , med den styrke du har !!! mange knus & tanker herfra fra en super kunde som elsker dine varer ; & vil blive med at købe & købe ❤️❤️ ❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lonny Wawrzonek

    Kære Kristina 1000 tak for din ærlighed, efter at ha læst din historie blir jeg bare endnu mere sikker på at du er en mega sød og god person.❤ jeg ville give meget for at ha en veninde som dig. Håber du forsat vil finde styrke og troen på at tingene bli’r bedre før dig og din fremtid. Jeg stoler 100 % på dig og din historie. Mange knus og kram fra mig.⚘⚘⚘

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • kristinasivertsen

      tak for dine ord, de betyder mere end du aner….

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte seifert thostrup

    Love you❤️❤️ Du er min super seje tøzzz💗vil altid stå ved din side💗💗

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • kristinasivertsen

      tak mine dejlige lotte … altid ved dig….

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi lukker øjne for det vi ikke vil se eller høre....