Er selvmord løsningen....

Vi lukker øjne for det vi ikke vil se eller høre….

16105969_341271432924932_319535046025541167_n

 

Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle tie eller om jeg skulle skrive, jeg er som mange nok allerede ved ikke typen der altid tier, og det er der en hel særlig grund til. Jeg er en kæmper, jeg er en overlever, og jeg giver sjælendt op uanset hvor hårdt livet kan være. Men dette har også konsekvenser…

 

Dette indlæg kommer til at omhandle voksen mobning og chikane, da jeg ser at alle lukker øjne for så stort et problem, og det kan jeg på ingen måder ignorere.

 

 

CHOKKET – sandheden…

tilbage i oktober 2017. lavede jeg nogle forskellige auktioner, på facebook, hvor jeg valgte at sælge mine private ting på auktion, og jeg besluttede derefter har jeg ville donere en del af beløbet til knæk cancer showet 2017. Men 14 dage før det store show og jeg skulle sende pengene, havde nogle mennesker valgt at lave en personlig gruppe mod mig på facebook, jeg var hængt ud i over 200 forskellige grupper, som DANMARKS STØRSTE svindler, uden at have fået muligheden for at sende nogle af pengene som lovet. Jeg følte mig presset mere end nogensinde før, jeg fik mellem 50-100 trusler om dagen,  jeg blev mere og mere vred. jeg følte ikke jeg skyldte nogen mennesker at overholde min aftale efter deres behandling. SÅ derfor sendte jeg ikke pengene den aften jeg skulle, men derimod valgte at beholde det lille overskud selv.

Men retfærdiggør det deres måde at behandle andre mennesker på ?

jeg kan godt se nu, at det var en dum beslutning, og at jeg skulle have handlet anderledes, men jeg har gjort som jeg har gjort. Jeg er ked af de mennesker jeg har skuffet og såret undervejs, og jeg kan ikke andet end at tage denne fejl med i læresækken også lære af fortiden, og prøve at gøre alt for at ændre fremtiden. Jeg er kun et mennesker, med maser af fejl, men jeg lærer hver eneste dag.

 

Sandheden kom frem og chikanen og mobningen startede for alvor…

jeg havde nu erkendt min fejl, jeg havde nu besluttet at åbne en butik, for at leve min drøm ud… jeg er født sælger, og jeg det er det der gør mig til et godt menneske,  nemlig at at glæde andre mennesker med muligheden for at købe gode varer til billige penge.

Men der sidder nogle mennesker ude i samfundet som bestemt ikke er enig i min beslutning om at åbne min egen butik, og de mennesker vil gøre alt for at ødelægge min forretning, men også mig som menneske.

jeg sender ofte live på facebook, hvor jeg sælger nogle af varene for butikken, netop for at de mennesker som ikke bor tæt på også har muligheden for at købe, og dette er næsten blevet en umulighed, min første butik er nu lukket, da den ikke kunne være i fred for de mennesker, som kun har sat sig et mål i livet og det er at ødelægge mit.

Er det misundelse eller mangel på respekt overfor andre mennesker?

 

Mobningen og chikanen…

uanset hvad jeg forestager mig lige nu, bliver der, gjort grin med mig. Jeg får dagligt beskeder, både på live og privat beskeder,  at jeg er tyk, jeg er grim, jeg har bylder, jeg går ikke i bad, jeg ryger, jeg drikker cola, jeg burde hænge mig selv, jeg har 20 forskellige diagnoser, de forstår ikke hvad min mand vil med mig. De forstår ikke hvorfor min familie vil kendes ved mig, eller at jeg er det dårligste menneske i  hele verden. Hvis jeg får børn, søger de for de bliver fjernet osv… De gør grin med mig og min person uanset hvad jeg foretager mig. De skriver privat til alle mine købere, og hvis de ikke snakker dem eftermunden bliver de også truet.   De har oprettet en falsk trust pilot med vores firma navn for at få mig til at fremstå som en svindler.

De har endda prøvet at lægge an på min kæreste for at få ham til at gå fra mig, fordi de forstod ikke hvordan han kunne være sammen med mig , når jeg så sådan ud som jeg gjorde. jeg er en flodhest, jeg spiser forkert, jeg drikker forkert, jeg går forkert. og rigtig mange skriver faktisk at jeg burde have været et plet på lagnet.

De har sågar skrevet min mobilnummer og by og navn på et offentligt wc på Fyn..

Jeg er blevet hængt op på et i

De anmelder min profil igen og igen, jeg har de seneste to dage fået lukket 3 profiler, da de anmelder dem som falsk. De skriver og ringer og udgiver sig for at være politi eller Jonalist.

De ringer til mig flere gange i løbet af natten, og gør grin med mig og min person, de opsøger mig på min private adresse, de chikanere mig i min butik, de skriver om mig alle steder på nettet.

De kontakter mine forældre, hænger dem ud på nettet, og prøver at få dem overtalt til at forstå jeg er umenneskelig.

De opretter mange forskellige fake profiler, både i mit navn og andre for at chikanere mig yderligere.

jeg kunne blive ved, for det er jo ikke stoppet, det fortsætter og fortsætter…

Christina Es' billede.

 

et lille udpluk.

 

 

Hvad nu hvis….

Hvad nu hvis dette var sket for en anden, og ikke mig. Havde den person kunne klare det, modbydelige had, chikane og mobning? jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvis det havde været en anden, og jeg ved jo også at det sker for andre som ikke klarer det. Og det giver mig søvnløse nætter, når jeg tænker på hvor mange mennesker der ikke klarer den, fordi der sidder nogle mennesker bag en skærm, uden den mindste respekt.

Jeg er stærk og jeg kæmper, og det gør jeg fordi jeg har været gennem 5 år i helved, med et forhold fyldt med magt og vold, hvis jeg ville have opgivet livet, havde jeg gjort det dengang, men jeg valgte livet, uanset hvilke udfordringer jeg bliver sat overfor.

Der er mennesker hver eneste dag, i hele verden, der begår selvmord, grundet mobning og alligevel, lukker vi øjne og ingen snakker om det eller gør noget ved det, men derimod er der flere og flere mennesker der sidder derude og ligefrem lever og ånder for at gøre livet surt for andre, så de nemlig vælger døden, fremfor livet. Hvad retfærdiggør mobning…. INTET!

Og nogle gange sidder jeg også og tænker på de ting de nedgør og chikanere med mig.

For hvorfor har jeg tager 30 kg på?

  • Det har jeg fordi i har presset mig, kaldt mig så mange ting, kommet på min adresse, truet mig osv, at jeg faktisk blev nødsaget til at tage piller mod angst for at overleve.

Hvorfor ryger jeg mere?

  • Jeg ryger mere, fordi det giver mig en ro, og nogle gange har jeg brug for det for at kæmpe videre.

Har jeg ikke selv valgt, at blive udsat for dette eftersom jeg ikke sendte pengene til KB?

  • Selvfølgelig fortjener jeg en form for straf for min handling, men intet retfærdiggør mobning, eller chikane i sådan en grad.

Hvorfor lukker jeg ikke ned for facebook?

  • Det er der netop en helt særlig grund til, for hvis jeg lukket ned, så vinder de, og jeg vil aldrig lade nogen vinde på bekostning af andre mennesker. Hvis jeg ligepludselig ikke er deres fokus, finder de måske, et andet offer, og hvad hvis det næste offer ikke var så stærk? Det ville jeg aldrig kunne leve med, derfor kæmper jeg mod, uanset hvad.

Hvorfor sviner du nogle gange andre mennesker til på live?

  • Jeg er ofte presset, jeg har en gruppe med over 1200 medlemmer mod mig som enkel person, jeg bliver desværre nogle gange så presset at jeg reagere. Tænker det er fordi jeg faktisk er et menneske.

 

 

jeg kan simpelthen ikke forstå vi lever i 2018, og alle mennesker lukker øjne for voksen mobning og chikane, havde dette omhandlet børn, havde folk reageret med det samme, men når det omhandler voksne mennesker der chikanere eller mobber et andet voksen menneske, så er det åbenbart helt ok.

De melder mig til skat 3 dage i ugen, har fået mere end 200 indberetninger siden oktober 2017, jeg er meldt til vores kommunde, og jeg kan intet stille op.

De har længe fortalt en masse mennesker at, det her omhandler KB, og de vil få mig dømt for at svindle med dem, men de glemmer ofte at jeg solgte mine egne private ting, så i bund og grund er pengene mine. Men det omhandler jo ikke længere KB, men et personligt had og med kun et formål, nemlig at ødelægge alt for mig.

Skal jeg slukke min drøm, lukke min butik, begå selvmord og lade dem vinde?  Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal stille op længere og jeg kan efterhånden mærke at jeg er ved at være brugt, det tager alt fra mig det her, og jeg kan mærke at det også er begyndt at tage min familie fra mig. Jeg kan ikke længere være venner med nogle fra min familie på facebook, da jeg ved de vil blive kontaktet og blive fortalt hvor dårlige forældre de er , eller hvor klamt et barn de har, eller er i familie med. Jeg har ikke lyst til at se min familie, fordi jeg ved at på denne måde udsætter dem for nogle ting de ikke skal være en del af. Jeg er oprigtigt et stort familie menneske, og elsker at tilbringe tid sammen med min familie, men jeg har faktisk ikke besøgt min familie i 2018 i nu, da jeg ikke kan, da jeg er så bange for at jeg udsætter dem for mere end hvad jeg har gjort i forvejen. Jeg har efterhånden rigtigt svært ved at gå ud nogle steder, da jeg før er blevet kaldt diverse ting af folk på gaden, da de har læst eller hørt noget om mig.(selvom de faktisk ikke kender hverken mig eller sandheden )

Jeg ved også godt, at når jeg vælger at effenligegøre dette opslag er der rigtigt mange der vil skrive, at jeg tager offer rollen, og jeg bare vil have opmærksomhed, men tværtimod, så tager jeg faktisk ansvaret for mine handlinger, jeg erkender mine fejl, og jeg vælger at komme videre, fordi det skal jeg. Min overlevelse er at jeg siger til mig selv hver eneste dag, at jeg må lære af min fejl og komme videre, hvis jeg ikke gjorde det, ville ikke kunne leve.

Nogle gange skulle man tro jeg havde begået et mord eller svindlet for flere millioner…  Har alle ikke ret til en ny chance? eller skal jeg straffes resten af livet?`

De mennesker, som sidder bag en skærm og chikanere mig og min familie, de mennesker er faktisk voksne mennesker med børn, også kan man ikke lade være med at tænke på, at vi i dag skal lære vores børn at begå os ordenligt på nettet, men hvordan dælen skal man lære børnene dette når forældrene er de værste?

 

 

JEG HAR BEGÅET EN KÆMPE FEJL, MEN JEG BEDER FOR AT JEG SNART KAN FÅ EN NY CHANCE FOR AT BEVISE JEG ER SÅ MEGET MERE END DETTE, OG JEG SNART KAN FÅ MIT LIV OG IKKE MINDST MIT SMIL TILBAGE….

 

Tænk hvis dette var dig….

 

Kristina Sivertsen.

 

 

2 kommentarer

  • Lene

    Hvor er du bare et stort menneske med ❤️På rette sted. Den fejl du har begået er vand ved siden af den fejl medie mobberne begår. Du skal nok komme vidre i dit liv, det er de andre der er gået i stå. Pøj pøj og alt lykke og kærlighed til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Levin

    Jeg synes det er sejt, du tør blogge om emnet. Jeg har selv gjort det meget i min blog og fortalt min egen historie. Det er bestemt ikke noget, hvor man kun får positive reaktioner. Godt skrevet.

    http://christinelevinh.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er selvmord løsningen....